NODES SPORT NETTING KATALOG

Kale Çeşitleri ve Kale Filesi Ağları

Kale Çeşitleri ve Kale Filesi Ağları

Kaleler; futbol, hentbol, su topu, hokey gibi pek çok sporda yer alan ve skorların belirlenmesini sağlayan araçlardır. Bu gibi sporlarda genel olarak iki takım, iki kale ve bu kaleleri koruyan kaleciler yer alır. Kale ile yapılan sporlarda kullanılan kalelerin özellikleri oynanan oyuna özgü olacak şekilde farklılık göstermektedir. Örneğin futbol kalesinde kalenin genişliği 7,32 m ve yüksekliği 2,44 m iken; buz hokeyinde kale genişliği 1,83 m ve yükseklik 1,22 m’dir. Aynı şekilde Kale Filelerinin özellikleri de oyunun özelliklerine ve kullanılan mekânın koşullarına göre değişiklik gösterir. Su topu kale filesinin suya ekstra dayanıklı olması, hokey kale filesinin sert ve hızlı darbelere karşı daha güçlü olması gibi faktörler buna örnek gösterilebilir. Bu sebeple kullanılan kalenin yapılan spora özgü olması son derece önemlidir.

Kale Filesi Ağlarında bulunması gereken bazı önemli özellikler vardır. İlk olarak, yukarıda da belirttiğimiz gibi, kullanılan kalenin ve Kale Filesi Ağının yapılan spora özgü olması gerekir. Bir diğer önemli özellik ise Kale Filesi Ağının mukavemetidir. Oyunda kullanılan top, disk ve benzeri malzemelerin hızla çarpması, dış mekânlarda oluşan güneş, kar, yağmur gibi etkenler, sıcak ve soğuk hava koşulları gibi tüm dış etkenlere karşı dayanıklı olması, aşınma ve kopma yaşanmaması gerekir. Kale Filesi Ağları uygun hammaddelerle üretilip tüm dış etkenlere karşı dayanıklı hale getirildiğinde ve doğru kullanıldığında uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayacaktır.

Kale Filesi Ağlarımızın, minyatür kale filesi, hentbol kale filesi, halı saha kale filesi, su topu kale filesi, çim hokeyi kale filesi, buz hokeyi kale filesi, özel kale fileleri gibi pek çok alanda üretimini yapmaktayız. Kale çeşidine göre uygun hammaddeler kullanarak ve uygun ölçülerde kesim işlemini gerçekleştirerek ürettiğimiz kale filelerimiz, kullanılan alanlarda oluşabilecek tüm dış etkenlere karşı mukavemetli hale getirilmektedir. Son derece kaliteli malzemelerle üretilen yüksek mukavemetli Kale Filesi Ağlarımız, aşınma ve kopma göstermeden uzun yıllar kullanım sağlar. Kale Filesi Ağlarımızda renklendirme, ebat ve reklam gibi kişiselleştirme seçeneklerimizin de mevcuttur. Kale Filesi Ağlarımız ve diğer tüm ürünlerimiz hakkında web sitemiz üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.


İlgili Ürünler

Kale Filesi - Profesyonel


İlgili Yazılar

Spor Filelerine Genel Bakış

Yazıyı Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir